Aktuellt

Corona och covid-19

Carlo Gavazzi tar situationen kring Coronaviruset på största allvar

Carlo Gavazzi har vidtagit åtgärder för att minimera risken att personal smittas. Våra fabriker och lager har vidtagit stränga åtgärder för att fortsatt kunna upprätthålla våra leveranser och åtaganden till våra kunder.

Så länge inga allmänna sammankomster får genomföras kommer Carlo Gavazzi inte delta på några mässor eller andra större aktiviteter. För att säkerställa att våra affärs- och kundrelationer upprätthålls kommer vi under denna period erbjuda möten digitalt och via telefon. För att minimera risken att Carlo Gavazzi ABs personal smittar varandra arbetar medarbetare i största möjliga utsträckning nu från deras hem. Vår verksamhet har en sådan teknisk miljö att det inte påverkar vår servicegrad.

Som en del i våra säkerhetsåtgärder kommer medarbetare hos Carlo Gavazzi AB som vistas i något av de angivna riskområden placeras i karantän i sitt hem under 14 dagar efter hemkomsten. De kommer därmed inte ha någon fysik kontakt med kollegor eller kunder.

Vi följer löpande utvecklingen och uppdaterar vår hemsida ifall förutsättningarna ändras eller annan information tillkommer.

Leveranser under perioden 26:e Mars till 6:e April

Italiens regering har beslutat att alla företag tillfälligt måste stänga ner sin verksamhet. Det gäller alla de företag som inte bedriver en samhällskritisk verksamhet. Stängningen gäller till den 6:e April. Det innebär att Carlo Gavazzi under denna perioden inte kommer att kunna leverera några produkter.

Verksamheten i Sverige påverkas inte och vi håller öppet som vanligt. Vi kommer fortsätta registrera inkommande beställningar, ge service, support och svara på era frågor. Då vi under denna perioden inte kommer att kunna upprätthålla våra leveransvillkor hänvisar vi till force majeure som en konsekvens av utbrottet av covid-19.

Leveranser under perioden 6:e April till 13:e April

För att försöka dämpa smittspridningen av covid-19 har Italiens regering tagit beslut att alla företag som inte bedriver samhällskritisk verksamhet fortsatt ska hålla stängt. Stängningen gäller nu till den 13:e April. Det innebär att Carlo Gavazzi även under denna perioden inte kommer att kunna leverera några produkter.

Verksamheten i Sverige fortsätter som vanligt. Vi kommer fortsätta registrera inkommande beställningar, ge service, support och svara på era frågor. Då vi under denna perioden inte kommer att kunna upprätthålla våra leveransvillkor hänvisar vi till force majeure som en konsekvens av utbrottet av covid-19.

Leveranser fram till 4:e Maj

Italiens regering tagit beslut att alla företag som inte bedriver samhällskritisk verksamhet fortsatt ska hålla stängt. Stängningen gäller nu till den 4:e Maj. Det innebär att Carlo Gavazzi under denna perioden inte kommer att kunna leverera några produkter.

Verksamheten i Sverige fortsätter som vanligt. Vi kommer fortsätta registrera inkommande beställningar, ge service, support och svara på era frågor. Då vi under denna perioden inte kommer att kunna upprätthålla våra leveransvillkor hänvisar vi till force majeure som en konsekvens av utbrottet av covid-19.

Vi återkommer med information så fort vi fått besked om att vårt lager åter får starta upp sin verksamhet.

Publicerad:

Registrering för nyhetsbrev

Tack för att ni är intresserade av vårt nyhetsbrev. Vi delar med oss av produktnyheter, applikationer och aktiviteter. För att ni ska få den information som intresserar just er rekommenderar vi att ni fyller intresseområden.


Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.