Kontrollreläer

DPD – ett nytt programmerbart övervakningsrelä

Carlo Gavazzi kan stolt presentera en ny serie övervakningsreläer (DPD) med NFC – kommunikation.

DPD är ett övervakningsrelä för 3-fas spänning och frekvens med ett stort urval av funktioner. Reläet finns med två olika grundinställningar, som enkelt kan modifieras via en Android app i en smartphone eller med en programvara från en dator. Konfigurationen laddas in i reläet med hjälp av NFC-kommunikation.

En stor fördel med DPD är att det snabbt och enkelt går att programmera flera reläer och att samma konfiguration i alla reläer kan garanteras. En annan fördel med DPD är att reläet kan programmeras utan att manöverspänningen behöver vara ansluten, det gör det möjligt att förprogrammera reläerna för att senare montera dem.

DPD-serien är anpassad för att övervaka fasbrott, fasföljd, spänningsnivåer och frekvens i applikationer där en 3-fas belastning används, som t ex i hissar, rulltrappor, HVAC-system och pumpar.

Egenskaper

  • 3-fas spänning och frekvensövervakning
  • Med eller utan nolledare
  • Nominellt spänningsområde från 177 till 552 VLL och 102 till 318 VLN
  • Driftsfrekvens från 45 till 440 Hz
  • NFC-kommunikation (Near field communication)
  • 2 växlande reläutgångar (SPDT) 8A

Mer information…

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Registrering för nyhetsbrev

Tack för att ni är intresserade av vårt nyhetsbrev. Vi delar med oss av produktnyheter, applikationer och aktiviteter. För att ni ska få den information som intresserar just er rekommenderar vi att ni fyller intresseområden.


Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.