Gruvor, stenkrossar och transportörer

Stenkross, krossverk och transportör

I gruvor, stenkrossar och långa transportörer används Dupline® fältbuss för styrning och övervakning.  Dupline® lanserades redan 1985. Sedan dess har vi haft en kontinuerlig process för att utveckla och förbättra systemet och det finns idag mer än 150.000 installationer världen över. Dupline® används i alla typer av applikationer där signalinsamling och kontroll är viktiga.

DuplineSafe är ett produktområde med ingångsmoduler och säkerhetsreläer som är speciellt anpassade för nödstoppssignaler som ansluts till en standard Dupline® installation och nyttjar Duplinebussens överlägsna störimmunitet och långa överföringsavstånd för att överföra nödstoppssignlerna på ett säkert sätt.

Carlo Gavazzi tillverkar även mjukstartare, ström/spännings-reläer, effektmätare m.m som kan användas inom denna sektor.

Broschyrer
Broschyr för lösningar

Broschyr Dupline Safe

Broschyr för lösningar

Lösningar för gruvor, stenkrossar och transportörer

Registrering för nyhetsbrev

Tack för att ni är intresserade av vårt nyhetsbrev. Vi delar med oss av produktnyheter, applikationer och aktiviteter. För att ni ska få den information som intresserar just er rekommenderar vi att ni fyller intresseområden.