Referenser

Här har vi samlat våra referenser från några av våra kunder. 

grastorp_03_20170706_1024- 600x400

Carlo Gavazzi uppfyller gällande normer och tryggar funktionen

När vi utvecklade vår nya motordrift för vikportar, PriDrive, föll valet på Carlo Gavazzis fotoceller för att klara säkerhetskraven i öppningen. Driftsäkerhet kombinerat med prisvärdhet avgjorde valet.

orwak-referens

Kostnadsreduktion och kundbemötande avgörande för Orwak Sverige

Vi är mycket nöjda med Carlo Gavazzi’s induktiva givare i våra maskiner. Carlo Gavazzi har hjälpt oss att reducera våra kostnader. Supply-kedjan fungerar utan anmärkning och vi ger kundbemötandet generellt högsta betyg.

Person som använder en brödspade för att hantera bröd som gräddas i ugn.

Lyhördhet och bra service var avgörande för Sveba Dahlen

Vi gick över till Carlo Gavazzi’s SSR reläer för att de snabbt kunde anpassa dessa efter våra tekniska behov. Vid det tillfället var det ingen annan leverantör som kunde det. Carlo Gavazzi är lyhörda och ger oss en utmärkt service.

Irrigation av a rural plantation

Hög kvalitet och bra support är viktigt för EMS International AB

Carlo Gavazzi kunde erbjuda rätt produkt med genomgående hög kvalitet. Leveranser sker på utlovade datum, de har konkurrenskraftiga priser och ger bra support. Detta sammantaget är anledningen till varför E.M.S. Gruppen i Skandinavien valt Carlo Gavazzi till leverantör av mjukstarter och diverse annat el materiel.

Delab_landscape

Kvalitet och leveranssäkerhet avgörande för Delab

Vi använder Carlo Gavazzi´s nätaggregat, hjälpreläer samt övervakningsreläer i våra automatikskåp. Stort plus för mycket bra kvalitet samt snabba leveranser.

centralsystem

Kvalitet, pris, tillgång och support är direkt avgörande

Carlo Gavazzi har under flertalet år varit ett självklart val. När vi utvärderar våra leverantörer är faktorer som kvalitet, pris, tillgång och support direkt avgörande och där har Carlo Gavazzi skött sig väl genom åren. De produkter vi främst använder från Carlo Gavazzi är idag energimätare, hjälprelän och Dupline.

bostader-referens

Kvalitet och support avgörande för E.L. System

Vi har valt Carlo Gavazzi som leverantör av elmätare till våra projekt för individuell mätning och debitering av el i bostäder. De har mycket bra kvalitet på sina produkter och vi har extremt få reklamationsärenden gällande deras elmätare. Supportorganisationen är också en viktig anledning till att vi har valt Carlo Gavazzi som leverantör. De ställer alltid upp och de få gånger som vi har haft problem så har det verkligen tagit sitt ansvar som leverantör.

Vill du få det senaste från oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss skickat direkt till din mejl.