Utbildningar

Välkommen att bli en del av den uppskattade och växande Smart-House-världen. Vi rekommenderar starkt att du som installatör låter minst någon på företaget gå grundkursen innan ni sätter igång att installera. Det kommer att löna sig!

Vi håller lågt pris på vår grundkurs, vi vill att alla ska ha möjlighet att utbilda sig på smart-house installationssystem! I samband med kurs erbjuder vi också ett kraftigt rabatterat introduktionspaket.

Kurserna genomförs numera på distans via digitala plattformar på grund av Corona-situationen.

Deltagare

Varje deltagare får tillgång till en egen arbetsstation med smart-house controller, reläer, dimrar och knappar, som man programmerar från egen PC. Vi rekommenderar max 6 deltagare för att alla ska få den hjälp de behöver.

Krav: Kunskaper i och erfarenhet av elinstallation, företrädesvis yrkesverksamma. Vana att arbeta med PC – installera och arbeta med programvara, det är också en fördel att ha förståelse kring enklare nätverkskonfiguration.

Information om de kurser som finns tillgängliga

  • Smart-House systemuppbyggnad: controller, moduler, buss, arbetssätt, kommunikation.
  • Produktöversikt: ingångar, utgångar, trådbundna och trådlösa samt tillbehör.
  • Översikt över systemets alla funktioner.
  • Programvara för konfigurering, installation, konfigurering (att arbeta i programvaran), adressering och dokumentation.
  • Praktiskt utförande. Programmering av fullständig belysningsstyrning –relästyrning, dimmerfunktioner, dimmerscenarier, automatisering med tid, timer, närvarogivare och lux-givare.


Tid: 1 dag, 9-16.

Vill du få det senaste från oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss skickat direkt till din mejl.