Induktiva givare för jordbruksapplikationer

Robusta givare garanterar funktionen

Automatisering av jordbrukssektorn har bidragit till stora förändringar inom jordbruket och effektiviserat arbetet för lantbrukaren. Utveckling av fordonen har gjort dem mer mångsidiga och lämpliga för fler moment inom jordbruket. Utveckling av maskiner för att hantera jord och grödor har bidragit till att successivt öka produktionen.

Carlo Gavazzi erbjuder ett brett sortiment av induktiva sensorer för att beröringsfritt kunna detektera eller indikera t ex ändläge, hastighet, rotationsriktning etc i de maskiner som används för de olika momenten inom jordbruket.

area-jordbruk

Sensorer anpassade för hårt ställda krav

Robusta induktiva givare för lantbruk

Induktiva sensorer används i huvudsak för beröringsfri detektering av rörliga metalldelar i maskiner och utrustningar.

Carlo Gavazzis induktiva givare är robusta med en hög hållbarhet och tålighet i extrema förhållanden, som t ex vid oljestänk och dammiga miljöer. Med ett brett sortiment av induktiva givare passar våra produkter in i många olika applikationer inom jordbruket.

Våra induktiva givare finns tillgängliga i flera serier, där varje produktfamilj är anpassad utifrån aktuellt applikationsbehov. Vårt produktprogram är ett av marknadens bredaste och täcker in givare ifrån ∅4 mm upp till M30-kapslingar.

Fördelar
  • Utmärkta EMC-egenskaper
  • Kapslade enligt IP67, IP68, IP69K
  • Hög kopplingsfrekvens, noggrannhet och repeterbarhet

Intresserad av mer information?

Videoklipp
Broschyrer
Produktbroschyr

Översikt induktiva givare

Broschyr för lösningar

Lösningar för lantbruk

Registrering för nyhetsbrev

Tack för att ni är intresserade av vårt nyhetsbrev. Vi delar med oss av produktnyheter, applikationer och aktiviteter. För att ni ska få den information som intresserar just er rekommenderar vi att ni fyller intresseområden.