Smarta kapacitiva givare med IO-Link är redo för Industri 4.0

Robusta givare garanterar funktionen

Våra kapacitiva givare bygger på vår patenterade lösning som vi kallar Tripleshield™. Det gör att våra givare har satt branchstandard och i sig klarar de betydligt högre EMC-värden än normerna både vad gäller immunitet och emission.

Fördelar
  • Hög kapslingsklass, IP69K
  • ECOLAB-certifierade
  • Damm- och smutståliga
  • Utmärkta EMC-egenskaper
  • Framtidssäkra och programmerbara
  • Minskad lagerhållning
IO-Link gör våra givare flexibla och framtidssäkra

Tidigare har de överordnade systemen heller aldrig kunnat få diagnostik direkt från givaren, men med IO-Link får de veta hur den mår, t ex läsa ut temperaturen och vilken givare som arbetat hårdast, vilket innebär att kunden kan byta ut den innan den faktiskt går sönder. Detta öppnar upp nya möjligheter för system att läsa in data för att erbjuda smarta funktioner och planera underhåll.

IO-Link gör våra givare anpassningsbara utifrån respektive applikationsbehov

Med inbyggda funktioner är det enkelt att skapa styrningar för t ex automatisk nivåstyrning helt utan att behöva en PLC. Vi har även adaptiva givare utvecklade för att detektera vattenbaserad vätska genom rör eller tankar (ej i metall). De kompenserar kontinuerligt för fukt, skum och avlagringar som byggs upp över tid.

Videoklipp
Broschyrer
Produktbroschyr

Broschyr kapacitiva givare IO-Link

Produktbroschyr

Broschyr kapacitiva nivågivare VC11 och VC12

Produktbroschyr

Broschyr kapacitiva givare CA18 och CA30

Kontaktperson

Joel Rasper
Teknisk Säljare/KAM
joel.rasper@carlogavazzi.se

Registrering för nyhetsbrev

Tack för att ni är intresserade av vårt nyhetsbrev. Vi delar med oss av produktnyheter, applikationer och aktiviteter. För att ni ska få den information som intresserar just er rekommenderar vi att ni fyller intresseområden.