Webinarier

Innovativt multi-instrument

Carlo Gavazzi har ett brett sortiment av energimätare och multi-instrument. Vi utvecklar kontinuerligt nya produkter för att förse marknaden med den senaste tekniken. Under de senaste åren har kraven på energibesparande åtgärder och miljövänliga alternativ vuxit och med det många nya behov för att kunna uppnå dessa krav. Carlo Gavazzi har lösningarna. Missa inte detta tillfälle då vi presenterar vårt nya multi-instrument WM15.

WM15 innehåller intressanta och innovativa funktioner för att förenkla installation, idrifttagning och hantering. Detta har uppnåtts med den nya knappsatsen och ett förenklat, smart programmeringsflöde där användaren guidas genom programmeringen. Dessa funktioner har utvecklats utifrån feedback från våra användare och en tydlig trend är efterfrågan på självinstruerande produkter.

En unik funktion i WM15 är att den kan identifiera ifall installationen är felaktig: när analysatorn är monterad och installerad startar en funktion för att kontrollera eventuella anslutningsfel och då föreslå hur det ska lösas eller så ger analysatorn möjligheten att mjukvarumässigt (virtuellt) korrigera felet, helt utan att några elektriska omkopplingar behöver göras.

Kontaktperson

Mikael Astrén
Teknisk Säljare

Titta på webinariet i efterhand

Vill du få det senaste från oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss skickat direkt till din mejl.