Industrireläer och socklar

Ny serie kompakta industrireläer (interfacereläer)

Carlo Gavazzi lanserar en ny serie industrireläer med socklar och tillbehör. Serien heter RPYS och är anpassad för installationer där utrymmet är begränsat.

Behovet att automatisera och effektivisera ökar kontinuerligt och därmed ökar även behovet till fler interface till styrbara utgångar. Med kompakta mått på endast 13 mm bredd resulterar RPYS till en platsbesparing på mer än 30% i utrymme jämfört med standard RPY-relä. Det blir därmed möjligt att få tillgång till fler styrningar utan att behöva byta till en större kapsling.

För att komplettera serien finns de nya tillhörande socklarna ZPYS. De är anpassade för montage på DIN-skena och finns tillgängliga med skruv och- snabbanslutningar. Det finns även tillbehör som underlättar installationen så att kabeldragningen mellan socklarna kan ersättas med bygelskenor.

RPYS, som kan användas i oändligt många olika tillämpningar och applikationer, är utformad för att möta de krav som ställs inom på industri- och fastighetsautomation. Användningsområdena är många men några exempel är för automatiska dörrar/portar, passagesystem, energieffektivisering, HVAC-system, hissar, rulltrappor och olika typer av maskiner.

Egenskaper

  • En eller två växlande kontakter, 10 A respektive 5 A
  • För spolspänningar på 12 VDC, 24 VDC, 24 VAC, 115 VAC och 230 VAC
  • Socklar med skruvanslutning eller fjäderbelastad snabbanslutning
  • CE och CURus


Mer information…

Publicerad:

Vill du få det senaste från oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss skickat direkt till din mejl.