Display BTM-T10
Buss- och styrsystem, Energimätare och analysatorer

Ny BTM-familj

HMI-displayerna BTM-T4 och BTM-T7 ersätts av en ny generation HMI’er. Den nya uppdaterade serien består av BTM-T7-RSE(7″) och BTM-T10-RSE(10″) displayer med resistiv touch-skärm, samt BTM-T15-PLUS(15″) display med kapacitiv touch-skärm. Samtidigt ersätts programmeringsverktyget, tidigare känt som “Wizard” med BTM-PC-IDE. Programmeringsverktyget fungerar naturligtvis även för de äldre displayerna och alla äldre projekt kan uppgraderas till det nya formatet med hjälp av verktyget.

Användningsområden är typiskt områden för övervakning och interaktion med användare till exempel inom:

  • Byggnadsautomation
  • Visualisering av mätvärden från elmätare

HMI-displayerna har via programmeringsverktyget en plug’n’play integration med UWP3 (export/import av alla modbus-taggar från UWP3). Dessutom innehåller displayerna liksom XAP med stöd för MQTT och OPC-UA, portar för RS-485 och ethernet för bland annat modbus-kommunikation och inbyggd webbserver för virtuella HMI’er.

Sammantaget är BTM-familjen ett kraftfullt paket som kan anpassas för individuella behov inom många områden.

Publicerad:

Registrering för nyhetsbrev

Tack för att ni är intresserade av vårt nyhetsbrev. Vi delar med oss av produktnyheter, applikationer och aktiviteter. För att ni ska få den information som intresserar just er rekommenderar vi att ni fyller intresseområden.